DE CLUB

Authentic Moves is een uniek bewegingsconcept met als doel fit en gezond leven. Wat ons uniek maakt is de combinatie tussen persoonlijk begeleide trainingen, gericht voedingsadvies, ondersteunende herstel fysiotherapie.

Je traint in onze private gym in een rustige omgeving waar met focus en aandacht gewerkt wordt aan jouw persoonlijke doel. Onze personal trainers, voedingsconsulent en fysiotherapeut werken nauw samen om er zo voor te zorgen dat je lichaam weer in optimale conditie komt of blijft als deze dat al is.

We ontvangen je graag in onze stijlvolle vestiging op de Ginnekenweg 241 in Breda.

DEEL UW ACTIVITEIT

TRAIN MET PROFESSIONALS

WORD ACTIEVER

PRIVATE TRAINING

OUTDOOR
FIT BOX

BEKIJK ONZE TRAININGEN

Onze kracht is dat iedere training anders is. Wij hanteren een groot assortiment aan diverse en originele trainingen. Dus voldoende mogelijkheden om te trainen zoals dat het beste past bij jou.

TRAININGEN

COOLING DOWN

HET TEAM

Nicky OWNER /
FOOD COACH &
PERSONAL TRAINER
Door mijn jarenlange ervaring als Personal Trainer bij Authentic Moves samen met het ontwikkelen en opstarten van Authentic Food Plan, kan ik de ideale combinatie maken om je zo fit en gezond mogelijk te krijgen. Graag wil ik mijn kennis overdragen aan je om de basis te leggen voor jouw ideale lichaam en gezondheid.
Jeffrey PERSONAL TRAINER Na jarenlange praktijkervaring opgedaan te hebben in diverse takken van sport, volg ik mijn grote passie en heb de professionele interne opleiding afgerond als Personal Trainer bij Authentic Moves. Vanaf dat moment werk ik met veel energie en plezier als Personal Trainer. Graag wil ik de visie van Authentic Moves overbrengen op jou om je lichaam sterk en gezond te krijgen. Pauline OWNER /
FOOD
& HEALTH COACH
Na verscheidene studies en het bestuderen van wetenschappelijke onderzoeken binnen de Food & Health branche, wil ik mijn kennis graag met je delen. Samen met mijn compagnons ben ik Authentic Food Plan gaan ontwikkelen en hebben we dit tot een succesvol concept uitgewerkt waar al vele mensen gebruik van hebben kunnen maken en hier levenslang plezier van ervaren.
Leon OWNER /
FOUNDER OF
THE CONCEPT
Ruim 35 jaar lang ben ik al werkzaam binnen de Sport en Lifestyle branche. Hier houd ik me vooral bezig met de nieuwste ontwikkelingen binnen deze branche. Vele concepten zijn al de tekentafel gepasseerd en uitgeprobeerd. Uiteindelijk zijn we gekomen tot een ideale combinatie: "Authentic Food Moves Training in combinatie met het Authentic Food Plan".
Tom FYSIOTHERAPEUT Een goede samenwerking tussen personal trainers en fysiotherapeuten kan de juiste voorwaarden creëren om persoonlijke doelen op sportgebied te behalen. Van der Maas & Stevens fysiotherapie ondersteunt Authentic Moves in het begeleiden van sport- en revalidatieprocessen. Waar nodig wordt er secuur onderling contact gehouden tussen onze fysiotherapeuten en de personal trainers van Authentic Moves. Met als doel een waterdicht plan om u verder te helpen in het behalen van uw doelen.

AUTHENTIC MOVES
GINNEKEN

PRIVATE
GYM

WORD OOK LID!

ONZE VELE
VOORDELEN

MEER INFO
  • Professionele begeleiding

  • Zeker van resultaat

  • Trainen in een private setting

  • Abonnement vanaf 1 maand

  • Buiten trainen mogelijk

  • Diversiteit in training

  • Innovatieve training

  • Voorkomen van blessures

AUTHENTIC MOVES GINNEKEN

BEN JIJ AUTHENTIC?

MELD JE AAN