Jeffrey

Personal Trainer

TRAIN
ONLINE
MET MIJ

Sporten is voor mij altijd al de ultieme uitlaatklep geweest. Naast gewoon sporten ben ik in aanraking gekomen mecrossfit en werd hier zo goed in dat ik aan meerdere wedstrijden meedeed. 

Ik begon al snel andere sporters disciplines bij te brengen en gaf elke vriend of vriendin die fanatiek met sport bezig was frisse energie. Hierdoor besloot ik mijn certificaten te halen en maakte van mijn passie mijn werk. 

Het is inmiddels al weer 2,5 geleden dat ik mijn licentie bij Authentic Moves heb behaald en heb sinds die tijd al veel doelen mogen behalen met mijn vaste leden.

Wil jij ook lekker aan de bak en knallen met Jeffrey? Boek dan snel een sessie in.

DEMOTRAININGEN

Klik op de foto’s om de video te starten

TRAININGEN

Al onze trainingen binnen het concept van AUTHENTIC MOVES ONLINE worden opgebouwd uit diverse disciplines. Personal betekent bij ons ook PERSONAL: we hebben speciaal hiervoor een professionele ONLINE STREAMING STUDIO voor gebouwd. Door de verschillende cameraposities kunnen wij een optimaal trainingsbeeld creëren, waardoor het naar de klant erg duidelijk wordt overgebracht en daardoor goed te volgen is, uiteraard met een directe live-verbinding, zowel in beeld als in geluid. Wij creëren rust en er wordt professioneel getraind.

AUTHENTIC MOVES
GINNEKEN

BEN JIJ AUTHENTIC?