Steve

Personal Trainer

TRAIN
ONLINE
MET MIJ

Mijn naam is Steve, voorheen dansdocent, nu een Personal Coach met de visie om iedereen zich vrij te laten voelen in eigen lichaam. Dit sluit natuurlijk naadloos aan op de visie van Authentic Moves waardoor we niet anders konden dan de handen ineenslaan.

Als personal coach ben ik opgeleid als Sports Performance Coach om zowel Mental Coaching als Personal training te combineren tot de ideale begeleiding ongeacht doel of beginsituatie. Daarnaast ben ik als 1e graads docent lichamelijke opvoeding gecertificeerd om les te geven in tientallen sporten om je echt een nieuwe levensstijl te leren omarmen in plaats van enkel goede voornemens.

Vanuit deze bevoorrechte positie heb ik op breed vlak mogen begeleiden. Van atleet tot teams, gezondheidsdoelen tot nationale kampioenschappen, 15 tot 76 jaar jong, volleybalspelers tot MMA vechters, ondernemers tot de Marechaussee.

Door constant door te ontwikkelen binnen verschillende domeinen als:

– Connectie leren maken met eigen lichaam

– Intelligent Bewegen

– Motivatie Ontwikkeling

– Revalidatie

Ben ik er zeker van dat het maar een kwestie van tijd is voor we van jouw ideale doel een realiteit hebben gemaakt.

Wanneer gaan we aan de slag?

DEMOTRAININGEN

Klik op de foto’s om de video te starten

TRAININGEN

Al onze trainingen binnen het concept van AUTHENTIC MOVES ONLINE worden opgebouwd uit diverse disciplines. Personal betekent bij ons ook PERSONAL: we hebben speciaal hiervoor een professionele ONLINE STREAMING STUDIO voor gebouwd. Door de verschillende cameraposities kunnen wij een optimaal trainingsbeeld creëren, waardoor het naar de klant erg duidelijk wordt overgebracht en daardoor goed te volgen is, uiteraard met een directe live-verbinding, zowel in beeld als in geluid. Wij creëren rust en er wordt professioneel getraind.

AUTHENTIC MOVES
GINNEKEN

BEN JIJ AUTHENTIC?