Nicky

Personal Trainer

TRAIN
ONLINE
MET MIJ

Sporten en bewegen is heel erg belangrijk voor je lichamelijke gezondheid. Conditie om je fit te voelen, kracht en flexibiliteit om controle over je lichaam te hebben. Daarnaast doet het ook heel veel voor je mentale gezondheid. Wanneer goed toegepast kan sport een enorme ‘stress relieve’ zijn.

Het enige wat je nodig hebt, hebt een beetje motivatie en juiste kennis. Dat is waar ik je bij kan helpen.

Aan de ene kant met behulp van mijn bachelor opleiding als veranderingscoach, in combinatie met mijn passie voor sport en in het bijzonder boksen. En aan de andere kant mijn jaren ervaring en het vermogen om mijn trainingsstijl aan jou aan te passen. Ik zal zorgen dat je gaat ervaren hoe goed het is om op de juiste wijze te trainen.

Core-stabiliteit en conditie staan bij mij voorop om je sterk en fit te voelen, dat is het doel. Variatie en eenvoud zijn de weg naar dat doel. Steeds een andere training met nieuwe uitdagingen voor variatie. Eenvoud realiseren we samen door trainingsmethodes te hanteren die hun oorsprong vinden in het trainen met het eigen lichaam.

Meer weten over onze trainingen en trainingsmethodes? Klik op de buttons hieronder.
Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining.

DEMOTRAININGEN

Klik op de foto’s om de video te starten

TRAININGEN

Al onze trainingen binnen het concept van AUTHENTIC MOVES ONLINE worden opgebouwd uit diverse disciplines. Personal betekent bij ons ook PERSONAL: we hebben speciaal hiervoor een professionele ONLINE STREAMING STUDIO voor gebouwd. Door de verschillende cameraposities kunnen wij een optimaal trainingsbeeld creëren, waardoor het naar de klant erg duidelijk wordt overgebracht en daardoor goed te volgen is, uiteraard met een directe live-verbinding, zowel in beeld als in geluid. Wij creëren rust en er wordt professioneel getraind.

AUTHENTIC MOVES
GINNEKEN

BEN JIJ AUTHENTIC?