AQUABAG
TRAINING

Wordt gebruikt door professionele sporters om explosieve prestaties neer te zetten, functionele kracht te vergroten en het leervermogen te optimaliseren. Fysiotherapeuten gebruiken Aquabags voor het verhogen van variatie en halen het lichaam uit zijn comfortzone tijdens het herstelproces waardoor zwakke plekken eerder en beter zichtbaar worden.

DE JUISTE BALANS

We geloven in het verbeteren van effectief bewegen door middel van dynamische training. Om effectief te kunnen bewegen, heeft het lichaam op het gewenste moment de juiste stabiliteit nodig. Door het lichaam voor te bereiden op constante verandering vanuit de omgeving en door het aanbrengen van een hoge variatie en complexiteit van taken, kan de comfort zone van het motorisch systeem worden verruimd. Hiermee wordt de kans op effectief gedrag in een specifieke situatie vergroot.

PERFECTE
STABILITEITS

TRAINING

Binnen de dynamische stabiliteitstrainingen is er een constante interactie tussen de mens (lichaam en geest), de taak en de omgeving. In deze trainingen zorgen de trainingsproducten, waarmee wordt gewerkt, voor onverwachte verstoringen. Hierdoor wordt het lichaam constant geleerd hoe om te gaan met veranderingen.

ALLE
SPORTEN

AUTHENTIC MOVES GINNEKEN

BEN JIJ NOG
GEEN LID?