JUMPROPE
WORKOUT

De beste manier om je conditie en lijf in een korte tijd in top shape te krijgen. De diversiteit aan springtechnieken maken dit tot een aantrekkelijke training. JUMPROPE WORK OUT is een uitstekende manier voor vetverbranding en vormt tevens de basis voor je verdere trainingen van andere disciplines.

COÖRDINATIE
BALANS

We geloven in het verbeteren van effectief bewegen door middel van dynamische training. Om effectief te kunnen bewegen, heeft het lichaam op het gewenste moment de juiste stabiliteit nodig. Door het lichaam voor te bereiden op constante verandering vanuit de omgeving en door het aanbrengen van een hoge variatie en complexiteit van taken kan de comfort zone van het motorisch systeem worden verruimd. Hiermee wordt de kans op effectief gedrag in een specifieke situatie vergroot.

PERFECTE
CONDITIE

TRAINING

Touwtje springen is geschikt voor iedereen. Of je nu super goed getraind bent, of juist heel weinig sport. Je kunt het volledig op je eigen tempo doen. Het is heel goed voor je hartspier. Je hartslag gaat tijdens het touwtje springen snel omhoog waardoor je de hartspier goed traint. Veel topsporters, acrobatische sporters en ook fysiotherapeuten gebruiken het in hun training of herstel.

ALLE
SPORTEN

AUTHENTIC MOVES GINNEKEN

BEN JIJ NOG
GEEN LID?