FOAM
ROLLING

Doordat de foam roller helpt bij het op een natuurlijke manier verhelpen van verklevingen en hierdoor de spierspanning weghaalt, zal je houding en manier van bewegen, je kracht en je snelheid verbeteren. Dit zal ervoor zorgen dat je spieren beter functioneren als je aan het trainen bent.

IDEALE
SPIER

ONDERHOUD

Faom Rolling kun je zien als een massage-tool die jou precies dat geeft waar je zo naar snakt op het moment van spierpijn. Net zoals bij een massage stimuleert het je doorbloeding waardoor de afvalstoffen en het melkzuur je spieren sneller zullen verlaten, wat dan weer positief is voor je herstel.

HET
VOORKOMT

BLESSURES

Binnen de dynamische stabiliteitstrainingen is er een constante interactie tussen de mens (lichaam en geest), de taak en de omgeving. Een persoon die een bepaalde taak tot een gewenst resultaat wil brengen (effectief gedrag) moet anticiperen op de omgeving waarin hij acteert. In de onze trainingen zorgen de trainingsmethodes waarmee wordt gewerkt voor onverwachte verstoringen. Hierdoor wordt het lichaam constant geleerd om te gaan met veranderingen.

ALLE
SPORTEN

AUTHENTIC MOVES GINNEKEN

BEN JIJ NOG
GEEN LID?